FornebuløpetLøpingStor-Oslo

Hjelmeset og Bergsløkken raskest i rekordstort Fornebuløpet

Mens Mørk og Halle Haugen forsvarte seirene på 5km

Det var sol og flotte forhold da Fornebuløpet ble arrangert for sjette gang med nesten 2.500 deltakere totalt på de ulike distansene. Ikke verst på en onsdagskveld. Og det var tre veteraner og en hobbykokk som vant de to lengste distansene!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
TØFFE TAK OG FRISK FIGHT: Bildet forteller mye. Øyvind Heiberg Sundby gisper etter luft, mens Odd-Bjørn Hjelmeset biter tennene sammen og biter seg fast i rygg på Tjalveløperen.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

På hoveddistansen 10 km ble det spurtoppgjør mellom den gamle langrennsstjernen Odd-Bjørn Hjelmeset og den sterke motbakkeløperen Øyvind Heiberg Sundby. Sistnevnte dro hele løpet og trodde han hadde kontroll på veteranen, men Hjelmeset har kanskje lært litt av kompisen Petter Northug gjennom et langt liv i langrennsporet. For etter å ha bitt seg fast i rygg på Sundby i 9,99 km, så klarte verdensmesteren på femmila fra Sapporo i 2007 med en febrilsk spurt å kaste seg fire tideler foran Sundby på det korte oppløpet inne i selve Telenor Arena.

Vinnertiden ble 33.26,3. Uansett veldig sterkt av Hjelmeset, som viser en imponerende form flere år etter at han la opp, selv om han sier at han trener vesentlig mindre og usystematisk.

Tøffere 10 km-løype i år

Løypene var lagt noe om i forhold til i fjor. Nytt av året var start i korridoråpningen ut fra Telenor Arena og en spektakulær innkomst inne i selve hallen, med lett tilgang til alt av næringspåfyll, expo, et eget tribunefelt som fungerte som garderober og masse toaletter. En meget god og spennende løsning. Det som ikke var like populært blant mange løpere, var selve løypeomleggingen på den lengste distansen. I år gikk nemlig løypen inn i et langt parti med terreng og sti midtveis. Et flott område på det vakre Fornebulandet, men sammen med ganske mange krappe svinger, gjorde dette at løypen på langt nær var like rask som tidligere.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Løypa er ikke rask. Den har for lange terrengpartier til det. Men den er jo fin i seg selv. Hvis man trodde at man skulle løpe en rask løype blir man skuffet, sa en av løperne etterpå.

SAMSUNG CSC
Løypen på 10 km er blitt diskutert i ettertid. Det er i hvert fall ingen tvil om at den går i flotte omgivelser….
SAMSUNG CSC
…og her hvor vi stod var det både flatt, asfalt og lettløpt.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

– Jeg hører av flere at Fornebuløpets 10 km-distanse var meget tungløpt. Jeg hører det var flere kilometer med terrengløping med innslag av gjørme, og det går rykter om at løypa var for lang. Dermed fremstår Hjelmesets vinnertid som knallsterk, han har nok trent meget bra i det siste, forteller klassevinner på 5 km, Trond Olav Berg. Veldig mange hevder at løypen var noen hundre meter for lang, i kontrast til det arrangøren selv opplyste på sin egen hjemmeside i forkant, nemlig at løypen var kontrollmål og justert til nøyaktig 10 km.

En som imponerte var Kondis sin profilerte president, Tim Bennett. Etter nylig å ha perset på maraton i London med tiden 3.02, 14 år etter at han løp på 3.05 samme sted, løp han meget bra også nå på 38.40 på Fornebu. Men heller ikke Bennett var helt fornøyd med omleggingen:

– Det er mye terreng og mange svinger. Og det å ha flyt er omtrent umulig. Kilometerskiltene må ha stått feil også, fortalte Bennett.

SAMSUNG CSC
GIR ALT: Ikke mye terreng eller svinger her, da Tim Bennett kommer susende med klubbkameraten Jørn Schrøder fra SK Vidar på hjul. Schrøder ble slått med 9 sekunder i mål av Kondis-presidenten som er i sitt livs form.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Dette setter imidlertid Hjelmeset sitt løp i et enda sterkere lys. For sogningen forbedret tiden sin fra i fjor med 19 sekunder! Så det var absolutt mulig å løpe fort i det fine løpsværet, selv om man også fikk en litt lei vind midt i mot i noen kilometer.

For familien Sundby-Bersagel ble det imidlertid ingen revansje. Kona Annie Bersagel ledet jo nesten hele løpet i fjor, foran Hjelmeset og alle de andre mannfolka, men ble passert i spurten av vinneren Mathias Nipen. Bersagels vinnertid i dameklassen i fjor på 33.16, to sekunder bak Nipen, var altså likefullt 10 sekunder bedre enn årets vinnertid og tiden til mannen sin!  Mathias Nipen ble for øvrig i år nummer 17 på tiden 35.14.

SAMSUNG CSC
TITTELFORSVARER: Mathias Nipen hadde ikke en like stor dag som i fjor, da han vant. Denne gangen ble det 17.plass, akkurat to minutter dårligere enn fjorårets vinnertid.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
PERS! Det var fullt mulig å perse også i Fornebuløpet, noe Thomas Stordalen beviste da den ferske ultraløperen for første gang løp under de magiske 40 minuttene. På forhånd skrev han bl.a følgende på bloggen sin: "I over 2 år nå siden Sentrumsløpet i 2013 har jeg drømt om sub 40. Persen min er fra Fornebuløpet i fjor og lyder på 41:14. På trening har jeg løpt på under 41 minutter så jeg vet jeg har det i meg. Dette året er jeg også i en helt annen form en i fjor, mye lettere, sterkere og raskere. Derfor skal det blir utrolig gøy å løpe dette løpet i år. Helt uten press også da jeg skal bruke løpet som en ren fartsøkt. Derfor blir det lave skuldre, et stort smil og bånn gass fra start av så lenge det holder." Stordalen var meget konsentrert både før start og her underveis og fikk den beløningen han drømte om. Tiden ble 39.57. Snakk om beregning!  Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
PERS! Det var fullt mulig å perse også i Fornebuløpet, noe Thomas Stordalen beviste da den ferske ultraløperen for første gang løp under de magiske 40 minuttene. På forhånd skrev han bl.a følgende på bloggen sin: «I over 2 år nå siden Sentrumsløpet i 2013 har jeg drømt om sub 40. Persen min er fra Fornebuløpet i fjor og lyder på 41:14. På trening har jeg løpt på under 41 minutter så jeg vet jeg har det i meg. Dette året er jeg også i en helt annen form en i fjor, mye lettere, sterkere og raskere. Derfor skal det blir utrolig gøy å løpe dette løpet i år. Helt uten press også da jeg skal bruke løpet som en ren fartsøkt. Derfor blir det lave skuldre, et stort smil og bånn gass fra start av så lenge det holder.» Stordalen var meget konsentrert både før start og her underveis og fikk den beløningen han drømte om. Tiden ble 39.57. Snakk om beregning!
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Løpende hobbykokk satt alle på plass

Kvinneklassen ble i år vunnet av Ida Bergsløkken fra SK Vidar, som selv kaller seg for en «løpende hobbykokk». Men hun kan tydeligvis mer enn å lage mat og vant 10 km med nesten ett minutts margin på 36.55, foran Hanne Maridal fra Vollan I.K. og Nicoline Baartvedt fra Heming. Tonje Gresslien fulgte deretter, som fjerde og siste kvinne som løp på under 40 minutter.

– Jeg er godt fornøyd med eget løp. Stivnet litt på de siste to kilometer, men det kan nok skyldes en noe ivirg startfart. Burde kanskje ha innsett at å gå ut i 3:14-fart på første kilometer ikke var helt optimalt for resten av løpet, forteller Bergsløkken til Sportsmanden.

SAMSUNG CSC
Damevinner Ida Bergsløkken i fint driv. Bak sees Peter Mugisha, som har begynt å røre på seg igjen.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Vi lurte også på hvordan vinneren likte årets utgave av Fornebuløpet.

– Jeg synes Fornebuløpet var bedre lagt opp for to år siden da jeg løp der sist, med start og mål ved Hundsund grendehus. Synes løypa var for trang i nesten tre kilometer og det var nesten ikke mulig å passere noen her. Men ellers er det er et bra arrangement. Og man liker kanskje løpet ekstra godt når man vinner? svarer hun retorisk.

Ida Bergsløkken løp for øvrig halvminuttet fortere da hun perset med 36.25 i Sentrumsløpet for en måneds tid siden.

SAMSUNG CSC
Det ble en flott 2.plass på unge Hanne Maridal på 37.51.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Halle Haugen med hat-trick på 5 km

På 5 kilometeren som startet halvtimen før 10 km, ble det reprise fra i fjor med seire til Øystein Mørk og Gunhild Halle Haugen. Tre av de fire vinnerne på 5 og 10 km løper altså i klasse 40-44 år og for Halle Haugen var dette hennes tredje seier på rad. Vi slo av en hyggelig prat med den gamle storløperen etterpå.

– Det gikk over all forventning, særlig siden jeg har operert en tå og ikke løpt på tre måneder i vinter, sa  Halle Haugen, som hadde åpnet kontrollert og aldri følte seg  sikker på å ta sin tredje strake seier.

– Jeg løp som en gal på slutten, var sikker på at det skulle komme noen bakfra! fortalte hun.

Det gjorde det ikke, selv om det 14 årige stortalentet Ane Uglem Mobakken løp strålende til 17.52 på andreplass, mens ultraløper Marte Pedersen også imponerte med tredjeplass på 17.58. Rønnaug Schei Alsgaard, nybakt vinner i Holmenkollstafetten, fulgte opp med en fin fjerdeplass på 18.05. Hun måtte imidlertid se seg slått av ektemann Thomas, som løp på 17.22.

Gunhild Halle Haugen kunne ellers fortelle at hun trener 5-6 ganger i uken, hvorav to intervalløkter og for øvrig ganske korte turer, gjerne helt ned i bare 30 minutter.

SAMSUNG CSC
HAT-TRICK: Gunhild Halle Haugen gjorde som hun har gjort de to foregående årene også; hun vant kvinnenes 5 kilometer. Vinnertiden 17.05 var hele 20 sekunder bedre enn vinnertiden hennes i fjor og bare 3 sekunder bak løyperekorden til Christina Bus Holth.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

– Jeg flyter mye på gammel rutine, fortalte den sympatiske vinneren. Som også kunne glede seg over at sønnen Simen ble nummer tre totalt på 5 km på 15.29. Mamma ble altså grundig slått av 16-åringen, så her har Norge og familien Halle Haugen kanskje en ny storløper på gang.

Jevngamle Harald Østberg Amundsen knep seg noen tideler foran Simen Halle Haugen til andreplass, så det spirer og gror godt bak de to veteranene som vant 5 kilometer. Øystein Mørk sin vinnertid var for øvrig på 15.22, noen små sekunder bak hans egen vinnertid fra i fjor.

– Kristen Aaby er sensasjonelt god!

Og var det diskusjon om 10 km-traseén etterpå, så er det liten tvil om at 5 kilometeren hadde en rask løype. Vi løp nemlig selv også, og det største hinderet var litt vind, foruten egen form da. Løypen var  flat og fin, uten for mange svinger og stort sett bare på asfalt. Fjerdeplass i klasse 50-54 år lar seg absolutt høre, selv om det var et hav opp til den suverene klassevinner Kristen Aaby. 54-åringen løp på smått utrolige 15.46,8! Det holdt til 7.plass totalt og var nok dagens desidert beste prestasjon uavhengig av alder, rett og slett verdensklasse! Neste år løper Aaby i klasse 55-59 år… Vinneren av den klassen, Trond Olav Berg, sier det slik:

– Jeg er umåtelig imponert over Kristen Aaby! Han er sensasjonelt god, å løpe på de tidene i en alder av 54 år er oppsiktsvekkende i enhver målestokk.

Noen flere bilder fra 10km

NB: Vi legger ut enda flere bilder i et eget album (link kommer her når albumet er lagt ut)  

SAMSUNG CSC
20 SEKUNDER TIL START! Det var en orginal vri med start inne i korridoren til Fornebu Arena. Det ble litt trangt om plassen, så derfor var det puljestarter. Legg merke til de to suverent beste; Odd-Bjørn Hjelmeset ser meget avslappet ut helt til venstre, mens Øyvind Heiberg Sundby også ser ut til å kose seg på startstreken.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Øyvind Heiberg Sundby drar, men Odd-Bjørn Hjelmeset har kanskje lært litt av kompisen Petter Northug; bit deg fast i ryggen og ta spurten!  Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Her er de to nevnte herrer etter rundt 7 km. Øyvind Heiberg Sundby drar, men Odd-Bjørn Hjelmeset har tydeligvis lært litt av kompisen Petter Northug; bit deg fast i ryggen og ta spurten!
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Marcus Living fra Accenture passerer som nummer 3, og blir nummer 4 på 33.55.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Simon Løvås fra OSI jager nemlig bak og tar til slutt den siste pallplassen med 33.47.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Ronny Losoa fra Modum FIK blir nummer 7 på 34.37.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC

Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
STERK DUO: Skiløperen Anders Mølmen Høst (t.h.) tar 8.plassen og blir til slutt for sterk for Mads Johansen fra Tjalve, som blir nummer 12.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Jann Post er lett i steget på vei til 9.plass og 34.44. Men hań fikk problemer med leggen på slutten, så nå venter noen uker med alternativ trening på sykkel og ellipsemaskin på NRK sin sprekeste reporter. Kanskje kom løpet litt for tett på London Marathon. Du kan lese Post sin reportasje fra London Marathon her.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Andre Borgen tar 13.plassen på 35.02
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Halvor Mansåker løp på 39.47 og kom seg også under de magiske 40 minuttene. Bak til venstre skimtes tredje raskeste kvinne, Nicoline Baartvedt som virkelig må ha fått opp dampen, siden hun løp på 38.51 og følgelig var nesten minuttet foran Mansåker i mål.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
OFF THE RECORD: Eivind Berstad gjør tegn til å være fornøyd på sin ferd mot 39.27, mens Gloria Vinstedt (t.v.) løper med brikken til kjæresten til en tid som ville gitt 5.plass totalt for kvinnene på 39.39.
SAMSUNG CSC
Ine Bakken (t.v.) blir nummer 7 totalt av kvinnene og nest best i klasse 18-19 år.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
SAMSUNG CSC
Line Foss formelig svever over asfalten til 10.plass på 42.09.
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

Til slutt noen flere stemningsbilder fra et flott løp

Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen
Foto: Sportsmanden / Frode Monsen

 

RESULTATER

Topp 20 – 10 km menn: 

1  Hjelmeset Odd-Bjørn NOR Bama Menn 40-44 år 33:26.3
2  Sundby Øyvind Heiberg NOR Tjalve Menn 23-39 år 33:26.7
3  Løvås Simon NOR Oslostudentenes IK – Friidrett Menn 23-39 år 33:47.1
4  Living Markus NOR Accenture Menn 23-39 år 33:55.4
5  Nørbech Torgeir NOR Tyrving IL Menn 23-39 år 34:18.1
6  Tiltnes Anders NOR Slevik IL – Friidrett Menn 23-39 år 34:31.6
7  Losoa Ronny NOR Modum Friidrettsklubb Menn 23-39 år 34:37.2
8  HØST Anders Mølmen NOR Lyn, Lyn Ski/Team LeasePlan Go Menn 23-39 år 34:39.3
9  POST Jann NOR RÅHOLT Menn 23-39 år 34:44.5
10  Sæther Runar NOR Rye Sp.Kl. Menn 40-44 år 34:47.8
11  Olsen Jørgen NOR Statoil ASA Menn 23-39 år 34:50.0
12  Johansen Mads NOR Tjalve Menn 23-39 år 34:55.2
13  Borgen André NOR Ptborgen Menn 23-39 år 35:02.5
14  Meinicke Thomas NOR Jutul Menn 16-17 år 35:02.6
15  Smedsrud Trond Atle NOR Nydalens Skiklub, Coca-Cola Menn 23-39 år 35:03.4
16  Bakken Stovner Roar NOR Romerrike Ultraløperklubb Menn 23-39 år 35:13.1
17  Nipen Mathias J NOR Tyrving IL Menn 23-39 år 35:14.6
18  Sandvik Øystein NOR PwC Menn 23-39 år 35:21.6
19  DAMMEN Kjetil Hagtvedt NOR Rustad IL, Team LeaseplanGO Menn 23-39 år 35:29.2
20  Sørum Kjetil NOR Stavern Sport Menn 40-44 år 35:31.6

Topp 20 – 10 km damer

1  Bergsløkken Ida NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 23-39 år 36:55.7
2  Maridal Hanne NOR Vollan I.K. Kvinner 18-19 år 37:51.8
3  Baartvedt Nicoline NOR Heming, Betonmast Kvinner 23-39 år 38:51.8
4  Gresslien Tonje NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 23-39 år 39:22.3
5  Sollie Selene Julie NOR Oslostudentenes IK – Friidrett Kvinner 23-39 år 40:41.4
6  Skak Louise DNK Romerike Ultraløperklubb Kvinner 23-39 år 40:57.6
7  Bakken Ine NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 18-19 år 41:19.9
8  Groth Helene Christine NOR SK Kraft Kvinner 45-49 år 41:25.6
9  Ragnvaldsen Monica NOR OSLO Kvinner 45-49 år 42:03.1
10  Foss Line NOR Royal Sportsklubb Kvinner 23-39 år 42:09.4
11  Gran Trude NOR Royal Sportsklubb Kvinner 23-39 år 42:11.5
12  Sandnes Anne NOR Pir 2 Oslo Kvinner 23-39 år 42:16.5
13  Stabursvik Kaja NOR Ås IL, Team SKIGO Kvinner 23-39 år 42:22.1
14  Oleivsgard Gry NOR Technip Kvinner 23-39 år 42:22.5
15  Gundhus Ann Merete NOR Modum Friidrettsklubb Kvinner 23-39 år 42:24.6
16  Rosenlund Gry NOR OSLO Kvinner 23-39 år 42:29.4
17  Sjaastad Elin NOR GJERDRUM Kvinner 40-44 år 42:37.6
18  Løwe Lange Karen Marie NOR RYKKINN Kvinner 40-44 år 42:49.2
19  Rydland Mona NOR BUL Kvinner 45-49 år 42:50.1
20  Jernberg Thine Wilkens NOR Kjelsås IL, Team Includia Kvinner 40-44 år 42:51.7

Topp 20 – 5 km menn

1  Mørk Øystein NOR Sportsklubben Kraft Menn 40-44 år 15:22.7
2  Amundsen Harald Østberg NOR Tyrving IL Menn 16-17 år 15:28.9
3  Haugen Simen Halle NOR Runar Menn 16-17 år 15:29.7
4  Wiger Øyvind NOR Modum Friidrettsklubb Menn 23-39 år 15:40.6
5  Sperstad Albert NOR Tyrving IL Menn 16-17 år 15:40.7
6  Rose Einar Haakon Christian NOR Sportsklubben Vidar Menn 23-39 år 15:43.7
7  Aaby Kristen NOR Sigdal Friidrettsklubb Menn 50-54 år 15:46.8
8  Hasund Inge NOR Bøler IF Menn 23-39 år 15:50.4
9  Botten Kjell Richard NOR Gjerpen IF/Skagerrak SK Menn 45-49 år 15:54.2
10  Nipen Mathias NOR Tyrving IL Menn 23-39 år 15:58.3
11  Buer Hallvard Eriksen NOR OSLO Menn 23-39 år 16:03.5
12  Hjemly Håkon NOR Tønsberg Fri-Idrettsklubb Menn 45-49 år 16:08.8
13  Hisdal Erling NOR Tjalve Menn 23-39 år 16:19.1
14  Briseid Jan NOR Tikampen.No Menn 40-44 år 16:24.7
15  NYGAARD Jon Per NOR Ren-Eng, FIK – Friidrett, Persbråten Vgs Menn 45-49 år 16:37.4
16  Enger Simen NOR Oslostudentenes IK – Friidrett Menn 23-39 år 16:38.5
17  Bekkestad Ådne Karlsen NOR Sturla Menn 18-19 år 16:39.8
18  Stray Aleksander NOR Bygdø IL Menn 45-49 år 16:41.7
19  Wemmenhove Rik NLD Oslostudentenes IK – Friidrett, OSI Friidrett Menn 23-39 år 16:43.0
20  Nipen Thomas NOR Nydalens Skiklub Menn 23-39 år 16:45.4

Topp 20 – 5 km kvinner

1  Haugen Gunhild Halle NOR STAVERN Kvinner 40-44 år 17:05.0
2  Mobakken Ane Uglem NOR Sportsklubben Vidar Jenter 14-15 år 17:52.2
3  Pedersen Marte NOR Hytteplan Sport Kvinner 23-39 år 17:58.5
4  Alsgaard Rønnaug NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 23-39 år 18:05.2
5  DAHL Ingeborg NOR Ringerike Friidrettsklubb Kvinner 23-39 år 18:11.8
6  Brox Synøve NOR Sturla Kvinner 55-59 år 18:21.6
7  Næss Christine NOR Asker Sk. Friidrett Jenter 14-15 år 18:22.0
8  Muller Ley NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 23-39 år 18:30.0
9  Wigernæs Ine NOR Øystre Slidre IL Kvinner 45-49 år 18:30.3
10  Lægran Johanne NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 18-19 år 18:31.6
11  Wang Ane Grøtan NOR Tyrving IL Jenter 14-15 år 18:32.1
12  Aure Maria NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 23-39 år 18:33.8
13  DAHL Kjersti NOR Ringkollen SK Kvinner 23-39 år 18:39.0
14  Sandem Lene NOR BUL Kvinner 23-39 år 18:39.7
15  Rostoft Siri NOR BUL Kvinner 40-44 år 18:46.5
16  Røsberg Gjerde Hedvig NOR BUL Kvinner 23-39 år 18:48.6
17  Lund Tiril Bergitte NOR Tyrving IL Jenter 14-15 år 18:57.6
18  Knudsen Charlotte NOR Royal Sportsklubb, EMGS Kvinner 40-44 år 19:08.0
19  Sandvik Marianne NOR Oslo Politis IL Kvinner 40-44 år 19:21.3
20  Skauerud Mette Bakken NOR Sportsklubben Vidar Kvinner 45-49 år 19:29.0

Alle resultater

Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -