FolloSkiLøpetSportsmanden

Sportsmanden inviterer til rask 5km og 10km i Ski 25.august – Oppdatert!

Det populære og tradisjonsrike SkiLøpet ble dessverre nedlagt etter 10-års jubileet i fjor. Nå har du likevel muligheten til å delta på et løp i Ski i omtrent samme tidsrom. Sammen med Xtep Nordic inviterer nemlig Sportsmanden til Ski5ern og Ski10ern søndag 25.august under samlebetegnelsen Sportsmandens Skiløp.

Både 5 km og 10 km er raske frem- og tilbakeløyper på gangveien fra Ski mot Holstadkrysset. Sportsmandens Skiløp betegnes som et lavterskel løp med persemulighet, men du er like velkommen om du vil fullføre din aller første konkurranse eller bare har som mål å fullføre.

Begge løypene er kontrollmålt av godkjent kontrollmåler Vidar Dvergedal fra Kondis, og er tidligere brukt i forbindelse med Sportsmandens 5-års og 10-års jubileumsløp (se nederst i artikkelen).

Sportsmandens Skiløp skal ikke erstatte SkiLøpet, som hadde et helt annet og mye mer omfattende konsept, men vi ønsker å tilby et lavterskel og lettløpt alternativ. Og dersom responsen blir bra, kan dette kanskje bli et nytt, årlig tilbud i Ski til løpsinteresserte, så det gjelder å kjenne sin besøkelsestid!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Se vår hyllest med tilbakeblikk på 10 år med SkiLøpet

Etter 10 år med SkiLøpet var det dessverre slutt på moroa. Men fortvil ikke, dersom du vil løpe en 5 km eller 10 km i Ski, så får du mulighet til det i år også!

Informasjon om Sportsmandens Skiløp

Begge distansene har start og mål like utenfor Ski sentrum i Nordre Follo og er frem-og-tilbakeløyper som følger den gamle jernbanetraséen fra Ski mot Holstadkrysset i retning Ås.

Start 5 km kl 12.00.
Start 10 km kl 13.00.
Utdeling av startnummer fra kl 10 ved start.
Maks antall deltakere: 200.
Elektronisk tidtaking ved Raysdays.run.

Gratis parkering foran XXL, Power og Europris , under 100 meter fra start. Kommer man med tog, er det kun 5-600 meter å gå fra togstasjonen i Ski, der det også er stor og gratis parkering.

Fine premier og spesialtilbud til deltakerne!

Vinnerne på begge distanser, kvinner og menn, får alle et gavekort / rabatt på kr 1000 i Xtep Nordic, som også spanderer et rabattkort på kr 1000 i uttrekkspremie av alle som melder seg på Sportsmandens Skiløp.

Det er også spesialtilbud med rabatt på hele 20 % på alle sko fra Xtep i nettbutikken til Xtep Nordic for deltakerne hele helgen og til og med mandag 26. august. Xtep har virkelig begynt å bli kjent og anerkjent, med stadig flere som skryter av skoene. Perfekt til asfalt og grus, men også gode i lett terreng. Raske med god energirespons, veldig godt grep og ekstremt slitesterke! For de som ikke kjenner til skoene, vil man kunne se de ulike modellene ved en liten stand ved start- og målområdet.

OL-kolleksjonen til Xtep i franske – og norske – farger!

Meld deg på her!

Inkludert i startkontingenten er også en pose med den helt nye Superfood Performance Beets – den kraftigste rødbetedrikken på markedet – som sammen med energidrikken e9 fra Synergy kan gi deg det lille ekstra som skal til for å sette pers eller å nå målet ditt, slik disse to tvillingene erfarte da de tok dobbeltseier i Perseløpet nylig:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Tvillinger smadret persene sine og tok dobbeltseier i Perseløpet

.
Test og tilbud på Synergy sin nye rødbetedrikk fra de tibetanske høysletter!

Synergy Superfood Performance Beets skal være den kraftigste rødbetedrikken på markedet. God på smak er den også! Alle deltakerne får en dose, så du kan prøve selv under Sportsmandens Skiløp.


Sportsmanden Synergy
er på plass ved start og deltakerne får en pose med den nye rødbetedrikken fra Synergy som mange skryter av. Hver pose/porsjon på 7 gram tilsvarer 9 kg økologiske butikk-rødbeter, laget av rødbeter som dyrkes på de tibetanske høysletter og av ekstra god kvalitet. En kraftig rødbeteblanding kan være et effektivt kosttilskudd for både idrettsutøvere og andre som ønsker å være aktive. Rødbeter er rike på nitrater, som kroppen omdanner til nitrogenoksid (NO), en forbindelse som kan forbedre blodstrømmen, øke utholdenheten og redusere oksygenkostnaden ved fysisk aktivitet. Innta en pose oppløst i et par desiliter vann en halvtime før start og prøv selv!

I anledning Sportsmandens Skiløp gir vi også 5 % rabatt på produktene P360 Superfood Performance Beets, e9, ProArgi9+ og Collagen+ ut august. Dette tilbudet er åpent for alle! Ved tegning av abonnement, får du ytterligere 10 % rabatt. NB: Abonnement er uten bindingstid og helt uforpliktende.

Du kan lese mer og bestille produktene her: https://sportsmanden.synergyworldwide.com/NO/nn-NO

(Disse produktene er på Cologne List, og er helt rene og trygge å ta i forhold til dopingreglement.)

Løypebeskrivelser

Begge løypene i Sportsmandens Skiløp er lettløpte, flate og tilnærmet rett frem med en 180-graders sving ved vending, og med asfalt hele veien.

XTEP Ski5ern snur på flatstrekket på gangveien vis-a-vis Felleskjøpet, mens Ski10ern fortsetter under rundkjøringen i Holstadkrysset og tar til høyre like etter krysset etter vel 3,5 km. Der følger løpets eneste bakke, en slak bakke på et par hundre meter som man løper oppover på innoverveien mot vending og som man får nedover på returen. Fra bakketoppen er veien paddeflat på den siste drøye kilometeren frem til 180-graders vending etter 5 km.

Løypekart – se Raysdays.run


Fra Sportsmandens Jubileums 5-er

Sportsmandens Jubileums 5-er ble arrangert i 2017. Løperparet Ulrik Lolland og Sigrun Gjølberg (begge i sort) vant, og begge perset. Ulrik med 15:14 og Sigrun for første gang under 18 minutter med 17:56.

Fra Sportsmandens Jubileumsløp

i 2022 var det klart for Sportsmandens Jubileumsløp, som markerte 10 år med Sportsmanden.no.


Følg med på arrangementssiden vår på Facebook for løpende informasjon og oppdateringer:

Meld deg på Sportsmandens Skiløp her!

Se arrangementet med nærmere info på Facebook

Informasjon om Sportsmandens Skiløp og andre løp på Racedays.run


Velkommen til Ski søndag 25.august!


Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.