Helse og treningKosttilskuddSportsmandens nettbutikk

Synergy sin rødbetedrikk – markedets beste?

Synergy Worldwide tilbyr en rekke kosttilskudd. Produktene er basert på forskning, rene naturprodukter og utstrakt kvalitetskontroll i alle ledd. Selskapet er eiet av det Natures Sunshine, som er internasjonalt anerkjent for sin kvalitet og sitt omdømme. Synergy sitt siste tilskudd er rødbetedrikken med det enkle navnet Pro360 Superfood Performance Beets. Sportsmanden har i et par måneder nå testet det både til eget bruk og på mange mosjonister, og resultatene er meget oppløftende.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Som kjent er det mange utholdenhetsutøvere som sverger til konsentrert rødbeteshot før en konkurranse, da rødbeter er rik på nitrater, som omdannes til «mirakelmolekylet» nitrogenoksid, som «åpner» blodårene og bidrar til økt blodsirkulasjonen. Men for at du skal merke noen effekt før et løp, nytter det ikke å spise rødbeter eller drikke vanlig rødbetejuice. Det trengs langt større mengder. Synergy sine super-beets skal være markedets sterkeste rødbetedrikk. En pakke med betene inneholder 30 små poser, som blandes ut i et par desiliter vann og inntas en halvtimes tid før start. En slik pose tilsvarer 8-9 kg med økologisk dyrkede rødbeter. Synergy henter råstoffet fra rødbeter dyrket på de tibetanske høysletter. Smaken er god og vi har ikke erfart at noen får problemer med magen heller, da drikken er mild å innta.

Se rask informasjon om rødbetedrikken her:

Vi har testet rødbetene både i Perseløpet i juni, og under Sportsmandens Skiløp forrige helg, der alle deltakerne fikk alle tilbud om en gratis pose med beets før løpet. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Nedenfor kan du se noen av dem, i tillegg til reaksjoner etter Perseløpet i juni, der tvillingene som tok dobbeltseier på halvmaraton etter å ha perset med flere minutter, etterpå lovpriste rødbetedrikken.

Har du lyst å teste Synergy sin rødbetedrikk helt gratis, er det ny mulighet under Perseløpet i morgen, søndag 1.september. LES MER HER

Løpernes egne reaksjoner (korte videosnutter)

Simen Aasgaard Øien etter seier på 10 km i Sportsmandens Skiløp
Siri Bergvald, som satt ny pers på 5 km i Sportsmandens Skiløp.
Kim Einar Tingvold, som løp langt raskere enn ventet.
Ellen Norum Schultz, ny pers på 10 km i Sportsmandens Skiløp.
Ole Martin Gunvaldsen, etter å ha perset med flere minutter på 10 km.
Marte Ramsfjell, etter pers i Sportsmandens Skiløp

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

.
Også under Perseløpet i juni var det flere som høstet gode erfaringer med rødbetedrikken fra Synergy. Ikke minst gjaldt dette tvillingene Lisa og June Nilsen som tok dobbeltseier på halvmaraton med solide perser på begge to!

– Vi anbefaler rødbetedrikken, det var den som gjorde susen! Så nå skal vi hamstre! sa de etterpå.

Hør hele innslaget her:

Lisa og June Nilsen etter dobbeltseier og pers med flere minutter på halvmaraton i Perseløpet i juni.

Ny personlig rekord med 2 minutter på 10 km ble det også på Edith Alnes, som også var meget begeistret av rødbetedrikken etterpå:

Edith Alnes etter å ha satt ny pers med 2 minutter på 10 km i Perseløpet.


Nye sjanser til å teste rødbetedrikken i Perseløpet på søndag

Allerede på søndag er det ny mulighet for deg som eventuelt vil teste effekten av rødbetedrikken. Da arrangerer driftige Bjørn Saksberg Perseløpet på Eidsvoll, med distansene 5 km, 10 km og halvmaraton.

Meld deg på Perseløpet her

Som for Sportsmandens Skiløp, vil deltakerne her også kunne få en gratis dose med rødbetedrikk før løpet. Denne gangen er det Perseløpet selv som står for Synergy-standen. I likhet med Sportsmanden, har Perseløpet nemlig også blitt distributør av Synergy sine produkter, som foruten den omtalte rødbetedrikken inkluderer en rekke ulike sportsernærings- og kosttilskudd, som energidrikken e9, det prisvinnende produktet ProArgi9+ som er godt for hjerte- og karhelsen, collagen+, magnesiumstilskudd, vegansk og glutenfri restitusjonsdrikk med hele 40 % proteiner, og mye mer.

Se hele produktutvalget her

.
Fakta om Pro360 Superfood Performance Beets

.
Se hvilke muligheter du har som egen forhandler av Synergy

Du kan lese mer om hva det vil si å være forhandler og hvilke muligheter det gir i linken under. Dette kan være en spennende og glimrende mulighet for deg som har et godt kontaktnett innenfor løping eller trening generelt, og ikke minst for deg som er med i styret eller ledelsen av et idrettslag. Les blant annet hvordan man kan erstatte vanlige dugnader med idrettslagets egen nettbutikk.

Uavhengig forhandler av sportsernaring med Synergy Wordwide

Video/bilder:
Fra Sportsmandens Skiløp: Mads Østvang,
Fra Perseløpet: Morten Falstad

Sportsmanden er forhandler av Synergy sine produkter, men får ikke betalt for dette innlegget.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.